Massatges
Ayurveda

Impartit per
Ana Rubio

INFORMACIÓ CURS

Dia

Dimarts, dimecres i dijous

Hora

De 17:00 a 19:00h.

Lloc

Sala Napati

Places

1 plaça

Preu

Consulta modalitats

PROFESSOR / A

Ana Rubio

COM ÉS EL MASSATGE?

Aquest tipus de massatge porta beneficis instantanis a nivells corporals, però també a nivells psicològics i energètics. És un treball a dos on descobrir les vies d’accés a aquests beneficis.

Durant el massatge terapeuta i pacient s’endinsen en un dansar d’articulacions, músculs i teixits que a poc a poc amplien la consciència corporal del pacient i afinen l’escolta en el terapeuta, que seguirà com a brúixola la respiració del pacient: la seva cadència, profunditat, retencions … respectant sempre els desitjos d’aquest cos estès que de sobte comença a sentir-se diferent, a lliurar-se a la percepció més clara del que està passant dins.

La sessió es concep com un tractament complet, té lloc en un futon estès a terra. Alterna un escalfament inicial amb el massatge més profund als teixits i la sèrie d’estiraments que cobreixen totes les regions del cos.

És qui el rep qui guia i afavoreix el treball a través de la seva respiració, adquirint poc a poc un gran sentit de presència i obertura en el seu cos. Com a terapeuta utilitzo indistintament mans i peus per realitzar el massatge, depenent del que em permetis i el que anem descobrint.

Aquest massatge és un autèntic festí per als sentits, ja que com a complement s’utilitza l’arrel de calamus, que barrejat amb l’oli, fa que s’eliminin les toxines alhora que activa enormement els sistemes nerviós i limfàtic, contribuint a la depuració ja la major possibilitat d’aprofundir en el massatge. Es desperten literalment els sentits mentre la barreja d’arrel i oli és fregada pel cos.

BENEFICIS

Beneficis inmediats que obtindràs:

Més harmonia en el flux d’energia vital i un profund sentit de quietud i obertura.
Estimula la capacitat de respiració i promou la circulació de tots els fluids del cos.
Allibera la tensió en els músculs i arronsa la rigidesa articular.
Allarga la fàscia i realinea l’estructura del cos.
Augmenta el rang de moviment i millora la postura correcta.

ALTRES BENEFICIS

Beneficis que inicien el camí terapèutic a un nivell no només físic.

Augmenta la consciència corporal i amb ella, el coneixement dels nostres propis bloquejos.
Major sensibilitat als senyals que el cos envia.
Desxifrar bloquejos i identificar causes emocionals.
Més vitalitat i curiositat en la teva vida diària.
Obertura física de la zona toràcica i les seves implicacions emocionals.

Intentar resumir en una pàgina les utilitats i beneficis que he anat comprovant que té aquest massatge, és per a mi tasca àrdua, no impossible; però potser em s’estendria massa. Et proposo provar, deixar-te portar per tu mateix / a amb el meu acompanyament, sorprendre’t i observar els canvis.

MODALITATS

He desenvolupat diverses modalitats de massatge, depenent de les necessitats de cada un, i també del moment vital i l’objectiu que es tingui.

Ayurvèdic Terapèutic: el realitzem (tu i jo perquè no és un massatge passiu) en 2 hores, 75 €
Versió light: per quan tenim localitzada 1 zona bloquejada, una cuirassa que es resisteix … O simplement si volem descontracturar nostre cos. El vam realitzar en 1 hora, 40 €
Versió embarassades: a terra, en un futon, de costat i treballant la connexió amb el nadó i alleujant tensions pròpies de la postura, ajudant a corregir la mateixa i a tractar de millorar les malalties que van apareixent. Les embarassades que són molt forts, no hi ha dubte, necessiten cuidar-se més, el temps òptim en el qual elles i els seus nadons descansen durant el massatge és de 50 minuts, 45 € (de vegades més curts).