Francesc
Gasch

Dissenyador industrial
www.francescgasch.com

L’ENTREVISTA

Una petita descripció del que fas…

Nascut a Barcelona el 1986, Francesc Gasch es considerava un dissenyador amb orígens mediterranis, ple de passió i entusiasme pel disseny de producte i els diferents camps de la creativitat. Treballa explorant i fent ús de tots els aspectes del disseny, des del punt més conceptual i filosòfic fins al més industrial i comercial.

La seva metodologia consta de quatre pilars bàsics: forma, funció, sentiment i material. Busca constantment la perfecta harmonia entre aquests elements per crear un producte honest i convincent al mateix temps. És només d’aquesta manera que obté la seva sincera motivació.

Que és L’hort per tu?

Durant els últims 5 anys, he passat per diversos espais de coworking i aquest és l’únic que compleix amb escreix els requeriments bàsics que exigeix la meva professió:

Espai gran, il·luminat i cuidat, on és molt fàcil generar sinergies creatives a través d’un entorn de treball seriós i professional i sense deixar de banda el bon ambient. L’atenció gairebé personalitzada d’en Josep i l’Arnau asseguren unes prestacions i comoditats a l’espai que molt pocs a Barcelona poden oferir. En definitiva, si ets exigent amb el concepte de coworking creatiu, L’hort és un “must” a ple centre de la ciutat.

De L’hort m’identifico amb…

La creativitat dels seus membres.

Si no estàs a L’hort, on et trobaríem?

A qualsevol lloc de bcn o ciutat europea moderna.

Una frase que t’inspiri, t’identifiqui, et motivi…

“Stay hungry, stay foolish”, Steve Jobs.