COWORKING

L’hort es un espacio de coworking ubicado en la Villa de Gracia de Barcelona e integrado por una comunidad de creativos y emprendedores con filosofía colaborativa..

ECOSISTEMA

Una red de tres modelos que conviven en armonía, suman y multiplican :
L’hort Coworking, La parada Popup y El mas Coagencia.

PLANTER

La comunidad y las personas que la conforman
es lo que más nos enorgullece.

reseña idoia martínez para L'hort Coworking del barrio de gracia en Barcelona | L'hort CoworkingIDOIA MARTÍNEZ

L’Hort és un espai on la llum, les plantes i la gent el fan el millor lloc de treball possible. L’ambient transmet pau, la gent inspiració i les persones que hi ha darrer el projecte, el Pepe i l’Arnau, bones vibracions. Eco-amor no en falta! 🙂

Communication’s Strategist www.plants-and-plants.com

LAURA CLÈRIES

L’hort és un espai de treball i de comunitat singular. Des del moment zero et sents tant com a casa com a part d’un entorn professional. En el temps que he estat allà, he pogut desenvolupar-me professionalment gràcies a les sinergies amb d’altres co-workers de disciplines complementàries, fent projectes conjunts o intercanviant punts de vista que et fan créixer. Els responsables -Pepe i Arnau- duen aquest espai com un projecte molt humà i actiu, estan oberts a què a l’hort passin coses.

Head of ELISAVA Research www.lauracleries.com

reseña francesc gasch para L'hort Coworking del barrio de gracia en Barcelona | L'hort CoworkingFRANCESC GASCH

Durant els últims 5 anys, he passat per diversos espais de coworking i aquest és l’únic que compleix amb escreix els requeriments bàsics que exigeix la meva professió: Espai gran, il·luminat i cuidat, on és molt fàcil generar sinergies creatives a través d’un entorn de treball seriós i professional i sense deixar de banda el bon ambient. L’atenció gairebé personalitzada d’en Josep i l’Arnau asseguren unes prestacions i comoditats al espai que molt pocs a Barcelona poden oferir. Si ets exigent amb el concepte de coworking creatiu, l’Hort és un must a ple centre de la ciutat.

Industrial Design www.francescgasch.com

reseña mireia calafell para L'hort Coworking del barrio de gracia en Barcelona | L'hort CoworkingMIREIA CALAFELL

L’Hort és un espai de treball agradable i tranquil impulsat per dues persones que creuen en el projecte i no fan altra cosa que buscar la manera perquè cada dia s’adapti millor a les necessitats de qui en forma part. El que més en destaco és el bon ambient que s’hi respira. Ah, i que no és gens pretensiós: més que un coworking és un lloc de treball compartit.

Gestora Cultural www.artsmoved.cat

reseña benjamí rodríguez para L'hort Coworking del barrio de gracia en Barcelona | L'hort CoworkingBENJAMÍ RODRÍGUEZ

Hola, mi nombre es Benjamín. He estado en el Hort desde octubre del 2015 hasta agosto 2016. Si buscáis un espacio para trabajar, os lo recomiendo, Pepe y Arnau son una apuesta ganadora. Ellos dos son los responsables del Hort, un espacio de trabajo espacioso, con mucha luz, tranquilo donde la creatividad abunda, con un ambiente de mucho compañerismo. Es un lugar con alma, su espacio una antigua fabrica editorial trasmite historia, un lugar donde todos los coworkers se ayudan unos a otros.

Internet Projet Manager. Entrepreneur

CULTIU

Los cursos y actividades son una oportunidad para cultivar la mente,
conocer gente, hacer contactos, establecer sinergias
o simplemente disfrutar del momento.

Visítanos

Nos encontramos en la parte baja de la Villa de Gracia, a un minuto andando de Paseo de Gracia con Diagonal, una de las zonas mejor comunicadas de la ciudad.