COWORKING

L’hort is a coworking space located in Barcelona’s Villa de Gracia neighborhood, and composed of a community of creatives and entrepreneurs with a collaborative philosophy.

ECOSYSTEM

A network of three models that coexist; harmony, unite and multiply:
L’hort Coworking, La Parada Popup and El Mas Coagencia.

PLANTER

The community and the people that make it up
are what makes us most proud.

reseña idoia martínez para L'hort Coworking del barrio de gracia en Barcelona | L'hort CoworkingIDOIA MARTÍNEZ

L’Hort és un espai on la llum, les plantes i la gent el fan el millor lloc de treball possible. L’ambient transmet pau, la gent inspiració i les persones que hi ha darrer el projecte, el Pepe i l’Arnau, bones vibracions. Eco-amor no en falta! 🙂

Communication’s Strategist www.plants-and-plants.com

LAURA CLÈRIES

L’hort és un espai de treball i de comunitat singular. Des del moment zero et sents tant com a casa com a part d’un entorn professional. En el temps que he estat allà, he pogut desenvolupar-me professionalment gràcies a les sinergies amb d’altres co-workers de disciplines complementàries, fent projectes conjunts o intercanviant punts de vista que et fan créixer. Els responsables -Pepe i Arnau- duen aquest espai com un projecte molt humà i actiu, estan oberts a què a l’hort passin coses.

Head of ELISAVA Research www.lauracleries.com

reseña francesc gasch para L'hort Coworking del barrio de gracia en Barcelona | L'hort CoworkingFRANCESC GASCH

Durant els últims 5 anys, he passat per diversos espais de coworking i aquest és l’únic que compleix amb escreix els requeriments bàsics que exigeix la meva professió: Espai gran, il·luminat i cuidat, on és molt fàcil generar sinergies creatives a través d’un entorn de treball seriós i professional i sense deixar de banda el bon ambient. L’atenció gairebé personalitzada d’en Josep i l’Arnau asseguren unes prestacions i comoditats al espai que molt pocs a Barcelona poden oferir. Si ets exigent amb el concepte de coworking creatiu, l’Hort és un must a ple centre de la ciutat.

Industrial Design www.francescgasch.com

reseña mireia calafell para L'hort Coworking del barrio de gracia en Barcelona | L'hort CoworkingMIREIA CALAFELL

L’Hort és un espai de treball agradable i tranquil impulsat per dues persones que creuen en el projecte i no fan altra cosa que buscar la manera perquè cada dia s’adapti millor a les necessitats de qui en forma part. El que més en destaco és el bon ambient que s’hi respira. Ah, i que no és gens pretensiós: més que un coworking és un lloc de treball compartit.

Gestora Cultural www.artsmoved.cat

reseña benjamí rodríguez para L'hort Coworking del barrio de gracia en Barcelona | L'hort CoworkingBENJAMÍ RODRÍGUEZ

Hola, mi nombre es Benjamín. He estado en el Hort desde octubre del 2015 hasta agosto 2016. Si buscáis un espacio para trabajar, os lo recomiendo, Pepe y Arnau son una apuesta ganadora. Ellos dos son los responsables del Hort, un espacio de trabajo espacioso, con mucha luz, tranquilo donde la creatividad abunda, con un ambiente de mucho compañerismo. Es un lugar con alma, su espacio una antigua fabrica editorial trasmite historia, un lugar donde todos los coworkers se ayudan unos a otros.

Internet Projet Manager. Entrepreneur

CULTIU

The courses and activities are an opportunity to cultivate the mind,
meet people, make contacts, create synergies
or simply enjoy the moment.

Visit us

You’ll find us in the lower part of the Villa de Gracia, one minute from the Paseo de Gracia and Diagonal intersection. This is one of the easiest to reach areas in the city.