Curs
English Refresh

Impartit per
EnglishLand

INFORMACIÓ CURS

Dia

Del 25 de Maig a 22 de Juny 2016

*Nota important: Dilluns 21/6 classe de recuperació i en substitució de la classe divendres 24/06 festiu per Sant Joan.

Hora

De 9:00 a 10:30

Dimecres i divendres

Lloc

L’hort Coworking

Places

Aforament limitat

Preu

Membres del planter 80€

Amics de L’hort 95€*

Externs 105*

*Si t’apuntes avanç del 17 de maig descompte del 10%

PROMOCIÓ ESPECIAL

Porta un amic, prova una classe i si us apunteu  tots dos 15% descompte.

PROFESSOR / A

Elisabeth
Biografia

Elisabeth va néixer al Regne Unit però va créixer al Canadà Francès, pel que al parlar espanyol molta gent pensa que és francesa. És llicenciada en lingüística per la Universitat Queen (Kingston, Canadà) té un màster en traducció per la Universitat Pompeu Fabra (Barcelona, ​​Espanya) i un postgrau en RRPP per ESIC (Barcelona, ​​Espanya). Es va traslladar de Montreal a Barcelona el 2004, perquè era un lloc molt menys fred i de seguida va començar la seva marxa per la nostra terra treballant com a professora d’anglès. En poc temps va aconseguir un treball de traductora i intèrpret en un important partit polític català en el qual va treballar durant diversos anys. Un cop finalitzada aquesta etapa, va diversificar la seva faceta de traductora i intèrpret en altres sectors com la medicina, la ciència, la moda o la ficció. Entre les seves moltes facetes, destaquen els seus extensos coneixements musicals el que la va portar a adquirir el 2013 la reconeguda botiga de discos de la ciutat comtal, Discos Edison, on segurament la trobareu els 30 anys vinents.

 

COM ÉS EL CURS?

Curs de 5 setmanes, 15 hores de nivell bàsic-Intermedi basat en la pràctica i la conversa.

L’objectiu del curs és refrescar i actualitzar el teu anglès i guanyar seguretat en la conversa. Recuperarem del teu disc dur tots aquells coneixements que has anat aprenent al llarg dels anys de forma autodidàctica, viatjant o assistint a classes i ho fixarem a la teva memòria. L’esforç, els diners i el temps invertit per part dels alumnes per seguir el curs tindrà un retorn ràpid pràctic en el seu dia a dia professional.

PROGRAMA

Contingut i temàtiques de les classes adaptats a les professions i projectes dels alumnes.

Dues tutories individuals incloses en el preu. La primera serà a la cinquena classe, on se substituirà la classe en grup per una tutoria individual on s’establirà un pla de treball específic per cada alumne. La segona tutoria serà a final de curs.

Suport i assessorament via mail per qualsevol consulta que els alumnes puguin tenir al llarg del curs.

Des de la segona classe, en cada nova jornada es repassarà el que ja hem après a la classe anterior. “Practice makes perfect “(la pràctica fa la perfecció).

Les activitats son 100% practiques i basades en situacions reals del dia a dia o de l’activitat professional dels alumnes.

AVANTATGES DEL CURS

Matrícula gratuïta

Classe de prova gratuïta

Material inclòs

Prova de nivell gratuïta abans de començar el curs

Grups reduïts.

Reserva la teva plaça

Truca al 666146159 Carlota Sáenz o envía un correu a englishlandbcn@gmail.com