Curs
English Advanced

Impartit per
EnglishLand 

INFORMACIÓ CURS

Dia

24 de Maig a 23 de Juny 2016

Hora

De 9:00 a 10:30

Dimarts i dijous

Lloc

L’hort Coworking

Places

Aforament limitat

Preu

Membres del planter 80€

Amics de L’hort 95€*

Externs 105*

*Si t’apuntes avanç del 17 de maig descompte del 10%

PROMOCIÓ ESPECIAL

Porta un amic, prova una classe i si us apunteu  tots dos 15% descompte.

PROFESSOR / A

Elisabeth
Biografia

Elisabeth va néixer al Regne Unit però va créixer al Canadà Francès, pel que al parlar espanyol molta gent pensa que és francesa. És llicenciada en lingüística per la Universitat Queen (Kingston, Canadà) té un màster en traducció per la Universitat Pompeu Fabra (Barcelona, ​​Espanya) i un postgrau en RRPP per ESIC (Barcelona, ​​Espanya). Es va traslladar de Montreal a Barcelona el 2004, perquè era un lloc molt menys fred i de seguida va començar la seva marxa per la nostra terra treballant com a professora d’anglès. En poc temps va aconseguir un treball de traductora i intèrpret en un important partit polític català en el qual va treballar durant diversos anys. Un cop finalitzada aquesta etapa, va diversificar la seva faceta de traductora i intèrpret en altres sectors com la medicina, la ciència, la moda o la ficció. Entre les seves moltes facetes, destaquen els seus extensos coneixements musicals el que la va portar a adquirir el 2013 la reconeguda botiga de discos de la ciutat comtal, Discos Edison, on segurament la trobareu els 30 anys vinents.

COM ÉS EL CURS?

L’objectiu del curs d’anglès “English Advanced Conversation”, és aconseguir que parlis anglès amb seguretat sobre temes i matèries relacionades amb el teu negoci o feina. Horaris, temàtiques i metodologia s’enfoquen des del primer dia a les necessitats que els alumnes plantegen i s´enfoquem tots els recursos utilitzats a classe als projectes i negocis que actualment estiguin desenvolupant els integrants de la classe. L’esforç, els diners i el temps invertit per part dels alumnes per seguir el curs tindrà un retorn ràpid i pràctic en el seu dia a dia professional. Considerem que treballar en grup enriqueix, estimula i dóna peu al debat i la conversa.

A QUI VA DIRIGIT?

El curs està dirigit a persones que poden mantenir una conversa en anglès però, necessiten millorar el seu vocabulari, reforçar la part estructural de la llengua i guanyar fluïdesa en la conversa.

PROGRAMA

Dues tutories individuals incloses en el preu. La primera serà a la cinquena classe, on es substituirà la classe en grup per una tutoria on s’establirà un pla de treball específic per cada alumne. La segona tutoria serà a final de curs.

Suport i assessorament via mail per qualsevol consulta que els alumnes puguin tenir al llarg del curs.

Cada classe tindrà com a focus un tema de conversa basat en les professions i projectes dels alumnes el qual servirà com a fil conductor de la sessió. Això es complementarà amb 45 minuts de listening i exercicis de comprensió. Durant l’hora i mitja que durarà la classe, es parlarà en anglès i s’utilitzarà el material exclusivament l’anglès, ja que l’única manera d’aprendre és practicant i simulant situacions reals.

REQUERIMENTS

El curs està recomanat per a estudiants d’anglès amb un nivell mínim de B2 segons el Marc Comú Europeu de Referència per a les Llengües o que compti amb algun dels títols de Cambridge PET, First i Advanced Certificate.Les persones que no puguin acreditar cap d’aquestes titulacions realitzaran una petita prova de nivell la superació de la qual els permetrà l’accés al curs.

AVANTATGES DEL CURS

Matrícula gratuïta

Classe de prova gratuïta

Material inclòs

Prova de nivell gratuïta abans de començar el curs

Grups reduïts.

Reserva la teva plaça

Truca a 666146159 Carlota Sáenz o envía un correu a englishlandbcn@gmail.com