Curs
Desenvolupament
Web I

Impartit per
Smart Ninja

INFORMACIÓ CURS

Dia

6 de Març a 2 de Maig 2018

sessions presencials, cada dimarts i dijous a la tarda.

Hora

Dimarts i dijous de 19:00 a 20:30h

Lloc

L’hort Coworking

Places

12 places

Preu

799€

*Descompte del 40% per formar part del planter. Preu final 479€ fins al 4 de març. A partir del 5 de març el preu augmenta a 569€.

PROFESSOR / A

Giorgio Stampa
Professor i programador amb més de 8 anys d’experiencia.
www.barcelona.smartninja.es

COM ÉS EL CURS?

Aprendràs llenguatges de frontend: HTML i CSS i els potenciaràs usant un framework molt popular Bootstrap. Per la part de desenvolupament de backend aprendràs el llenguatge de programació Python que faràs servir per a crear la teva primera (però no última) aplicació Web i la publicaràs en línia usant l’allotjament Google AppEngine. A més a més aprendràs les importants eines que les empreses IT utilitzen en el seu treball com GIT i GitHub.

A QUI VA DIRIGIT?

El curs està dirigit a persones que no tinguin coneixements previs en programació i vulguin familiaritzar-se amb el llenguatge de desenvolupament web.

Nous professionals o career changers. 

Aquells que estiguin pensant a canviar el seu perfil professional i desitgin formar part d’una de les professions més demandades actualment.

Emprenedors, Project managers…

Si has muntat la teva empresa digital i vols conèixer les tècniques i eines de desenvolupament web; o bé, vols poder dirigir el teu equip tècnic.

Dissenyadors web, professionals de màrqueting o comunicació.

Per aquells que vulguin assolir un perfil més tècnic, adquirir noves competències professionals i tenir una visió global de tot el procés de desenvolupament web i aplicacions.

Qualsevol que estigui interessat a aprendre a desenvolupar webs.

PROGRAMA

Primera Part: Desenvolupament Front-end

La majoria dels programadors van donar els seus primers passos en el desenvolupament amb els llenguatges de front-end HTML i CSS. Aprendràs Bootrsrap, un framework molt popular, i començaràs a crear el teu propi CV de programador a GitHub.

Segona part: Bases de programació en Python

Aprendràs les bases de programació en Python. És, per la seva sintaxi elegant i neta, un dels llenguatges de programació més populars del món. Una vegada que aprenguis a programar en un llenguatge, és fàcil passar a un altre qualsevol, ja que les bases de la programació són les mateixes gairebé en tots els camps.

Tercera part: Desenvolupament Back-end amb Python i Google App Engine

A part el front-end, qualsevol lloc web seriós necessita també un back-end. Aprendràs a crear-lo usant Python i carregar el teu lloc web a l’allotjament de Google anomenat Google App Engine (fins i tot snapchat fa servir Google App Engine com a proveïdor d’allotjament). Aprendràs a fer servir una base de dades anomenada Datastore.

Aquest curs està molt orientat a la pràctica. Durant el curs programaràs més de 20 petits (i un de gran) projectes que t’ajudaran a adquirir experiència programant. També afegiràs tots els projectes en GitHub, el que servirà també com el teu CV personal de programador.

REQUERIMENTS

Els participants al curs no necessiten coneixements previs de programació perquè aprendràs tot des de les bases. El curs es donarà en castellà, però s’espera que els participants sàpiguen llegir i entendre anglès bàsic, que és fonamental per a tot programador. Només necessites el teu portàtil i una gran curiositat i motivació!

 

El registre al curs es realitza via web, AQUÍ